WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse - Real Noorderwijk  4 - 2  (2-1)

DATUM 14-04-2017  21:15

DOELPUNTEN 2' Kuijlaars 1-0, 7' El Attabi 1-1, 16' Ait Salah 2-1, 30' Moussaoui 2-2, 33' Didi 3-2, 36' Kuijlaars 4-2

VERSLAG Real Noorderwijk moest voor zijn laatste wedstrijd naar de privé sporthal van ondernemer Karel Mintjes in Malle. De thuisploeg moest winnen om alsnog de Playoffs te behalen. Noorderwijk dat aan een stevige terugronde bezig was ging het spel eerlijk spelen en kwam voor winst. De wedstrijd begon niet goed voor de bezoekers. Malle kwam al na twee minuten op voorsprong via Kuijlaars, 1-0. Real was echter niet onder de indruk krijgt via Ajouaou direct een mooie kans maar doelman Van Leeuwen staat op de goeie plaats. Real kiest voor de aanval en Malle rekent op zijn sterke counters. Na 7’ krijgt Noorderwijk een vrije trap en topschutter Ilias El Attabi knalt deze mooi in de rechter benedenhoek. 1-1. Real blijft drukken, El Attabi speelt de thuisdefensie op een hoopje maar El Kharroubi mist dan de geboden wereldkans. Malle countert mooi en scoort in de 16’ via Khalid Ait Salah (ex-Noorderwijk) de 2-1. Noorderwijk blijft de beste en meest aanvallende ploeg en mist via el Attabi en Moussaoui nog twee uitstekende kansen. De thuisploeg komt beter in de match en de bezoekers moeten even naar adem zoeken. Net voor rust opnieuw een mooie kans maar ook Saad Salhi mist de gelijkmaker, 2-1. Een vertekende ruststand. Noorderwijk liet meerdere kansen onbenut. Ze verdienden meer.

Tweede helft en Real krijgt weer twee knappe kansen maar heeft opnieuw geen geluk in de afwerking. El Attabi knalt nog eens op de lat. Coach Gessner (ex-Malle) speelt het sluw met al van in het begin van de tweede helft een “vliegende “ doelman. Het doelpunt kan niet uitblijven en in de 30’ scoort Moussaoui de verdiende gelijkmaker, 2-2. Malle is heel even het noorden kwijt, wordt een tikkeltje zenuwachtig maar herpakt zich met een mooie aanval en knap afgerond door Didi, 3-2. In de 36’ trekt de thuisploeg de wedstrijd helemaal naar zich toe door de 4-2 te scoren. Dit wordt meteen ook de eindstand na een zeer mooie wedstrijd en Malle dat naar de Playoffs gaat.

En net die playoffs waren voor Noorderwijk dit seizoen het doel maar Real eindigt op een zevende plaats. Een beetje teleurstellend na een zeer zwakke eerste competitiehelft, begin december zelfs op de laatste plaats met amper zes punten. De terugronde was van een heel ander niveau, met overwinningen tegen Hasselt, Antwerpen en Charleroi. Real Noorderwijk blijft niet met de pakken zitten en is zeer druk bezig om hun team te versterken. Ze willen terug bouwen aan een team dat meedoet voor plaats 5 en dan kan alles. We bedanken alle trouwe supporters en sponsors voor hun steun en hopen dat wij ook op hen kunnen rekenen volgend seizoen.